Kalasplanering pågår!

Nu har inbjudningskorten till Lilla prinsessans kalas blivit klara och utdelade. Jag gjorde dem själv. De är väldigt enkla med en liten gris av filt som håller i en pappersballong... Ganska söta, tycker iallafall jag. :)



Det blir inte många gäster. Om alla kommer så blir vi fem mammor och 6 barn. Ska bli kul! :)
Så nu är planeringen i full gång. En ett-åring behöver ju inte ha ett så avancerat kalas, men nånting måste man ju hitta på. Ballonger och glada färger är ett måste, för det älskar prinsessan.
Jag har ännu inte bestämt mig för vad jag ska baka. Några av gästerna är bebisar och kan inte äta tårta och sånt. Kanske jag får köpa ett par fruktpuréburkar.
Någon som har förslag på vad man ska bjuda gäster som består av 3 månaders bebisar till 3-åringar + mammor på?

Föredetta spelnörd funderar...

Det fanns en tid när jag älskade tv- och dataspel. Nu finns det ingen tid över till sånt (kanske lite Singstar då och då) och inga pengar heller för den delen. Men jag drömmer om att spela det senaste Final Fantasy på PS3. Behöver en PS3 först, förståss... :)
Om vi bara kan sälja vår jobbiga Japan-importerade bil så ska vi skaffa oss det! *Längtar*

Dessa är mina favoritspel genom tiderna...



Mitt allra första spel var Sega´s Sonic the hedgehog. Ibland, sådär en gång varannat år, brukar jag plocka fram den gamla konsolen som finns hos min pappa och spela lite. Sonic och dessutom Alex the kid. Nostalgiroligt.




FF7. Final Fantasy-serien är min ultimata favorit. Speciellt 7:an. Jag har spenderat väldigt många timmar på det spelet. Men ska jag vara riktigt ärlig så har jag aldrig klarat spelet till 100 %. :D




När jag var i 20-årsåldern var min stora favorit The Elder Scrolls III - Morrowind, som jag spelade på X-box. Otroligt stort och vackert spel!
...Som jag inte klarat till slutet. Men försökte inte heller, eftersom jag inte ville det skulle ta slut. :)

Andra spel som jag fastnat för och minns är Theme Hospital (Hihi), Super Mario (of course!), Silent Hill (こわい!) och Age of empires (Vem vill inte ha lite makt?).

Vad gillar/gillade ni för spel?

Ny mus!

Vi var på shoppingtur till grannstaden. Jag köpte lite kläder åt lilla prinsessan, säsong 5 av Lost och det bästa av allt; en ny trådlös mus!

Älskar den och ville bara visa den. :)
Färgerna är mörkare i verkligheten. SNYGG.



Vår laptop borde också bytas ut snart. Den har börjat surra oroväckande mycket. Fläkten börjar ge upp. För några år sen kraschade min förra laptop och den hade samma symtom... Borde kanske säkerhetskopiera foton.

Pampers buzzning!

Nu har buzzador låtit oss prova på Pampers Active Fit blöjor.
Jag brukar vanligen använda Libero på min lilla prinsessa, eftersom de har det där systemet med att samla poäng och få saker, gratis. Jaja, jag vet att jag är lättlurad. :)



Men nu kanske vi ska börja köpa Pampers ibland också. Jag är mycket nöjd med blöjorna. De håller tätt, även på natten. Rekommenderas!
Någon annan buzzador som testat blöjorna?

Japan, Japan!

Nu är det äntligen klart!





Vi ska åka till Japan i oktober och jag ska göra min praktik inom hemtjänsten där. Vi kommer inte att stanna länge, bara 2,5 veckor. Jag har inte varit till Japan på två år, eftersom skolan, graviditeten och lilla prinsessan "kommit i vägen". Så det ska verkligen bli jättekul att åka dit igen! :D

Men, jag är lite besviken över att vi väntade så länge med att köpa flygbiljetter. Vi väntade och väntade, på att nåt bra erbjudande skulle dyka upp. Det gjorde det inte och priserna med finnair sköt i höjden. Vi hade inte råd att åka med dem den här gången, så nu blir det en lång flygresa.
Först ska vi ta oss till Helsingfors. Sen flyger vi till Paris med Finnair och sen därifrån med Air France till Osaka. På hemvägen byter vi plan i Amsterdam.
Det blir nog en väldigt tung resa för både föräldrar och en liten prinsessa. >_<

Bröllopsdag och present

Igår kväll firade jag och min man vår fjärde bröllopsdag. Tiden går så snabbt...
Vi lämnade lilla prinsessan hos sin mormor och åt en god middag på en indisk restaurang. Jag jobbade faktiskt där när vi gifte oss och har inte ätit där sen dess!

Före middagen fick jag en present:



Ett likadant armband som prinsessan har (kolla äldre inlägg!).
Jag fick igår tre berlocker; min, dotterns och makens månadsstenar.
Älskar det! <3

ありがとうございました!

Hello Kitty bil!

Stolt 10-månaders prinsessa med ny Hello Kitty lära-gåbil!
Hon kan inte sitta och "köra" den själv ännu, men hon kan gå med den. (Man kan hålla i ett handtag där bak)
Min duktiga flicka!
Tyvärr är vår lägenhet inte stor, så bilen krockar hela tiden i nån vägg...





Vi hade tänkt vänta med bilen tills hennes födelsedag. Men eftersom hon har börjat gå med stöd redan, så fick hon den nu!

RSS 2.0